Välkommen till Hjärtlivs blogg

Välkommen till Hjärtlivs blogg

VEM är personen bakom Hjärtliv AB ?

Daniel Täck heter jag, 44 år gammal och är grundaren av företaget Hjärtliv AB. Jag är utbildad sjuksköterska sedan 2001. Jag har jobbat inom vården sedan 1998. Min yrkeserfarenhet har jag från Ambulans, Akutsjukvård och Kommunal verksamhet. Har också hunnit med att jobba som chef under ett par år. Jag bor i Göteborg tillsammans med min fru och våra tvillingar på 14 år. När jag inte jobbar så är en stor passion att resa med familjen. Min förhoppning är att du som läsare/kund vill fortsätta följa vår resa framöver.

OM Hjärtliv

Hjärtliv grundades 2017 efter flera års velande fram och tillbaka men till slut så.Vi startade vår verksamhet 2017 genom att erbjuda utbildning inom Första Hjälpen och Hjärt-Lungräddning. Under åren har vi även utökat med att sälja och hyra ut hjärtstartare. Som ett naturligt led i vår expansion håller vi i detta nu på med att sätta upp en webbutik där du/ni kan hitta produkter inom Första Hjälpen och Hjärt-Lungräddning. Inom kort hoppas vi även kunna erbjuda produkter och tjänster inom Brand. På så sätt blir vi er naturliga samarbetspartner när det gäller säkerheten på er arbetsplats.

VAD kan vi hjälpa er med ?

Vår uppgift på Hjärtliv är att hjälpa er med att se till att personalen har den grundläggande utbildningsnivån inom Första Hjälpen och Hjärt-Lungräddning som Arbetsmijöverket kräver från arbetsgivaren. Detta är inget man som arbetsgivare kan välja bort då det är ett SKALL krav från Arbetsmiljöverkets sida.

Genom att utbilda er personal inom denna livsviktiga kunskap lever ni inte bara upp till Arbetsmiljöverkets krav, ni ser också till att ge medarbetarna kunskap i att agera om eller när en akut händelse inträffar. Akut händelse kan inträffa på jobbet, i affären, gymmet, i det egna hemmet osv..

Vi på Hjärtliv kan erbjuda olika alternativ inom dessa områden beroende på vad för slags arbetsplats det rör sig om. Vi kan tex skräddarsy en utbildning inom el om det är elektriker som behöver utbildas mm.

VAD kommer du kunna läsa om på bloggen ?

På denna bloggen kommer du få ta del av mycket matnyttigt inom området. Vi kommer skriva om Första Hjälpen, Hjärt-Lungräddning, Brand, Hjärtstartare, SMS-Livräddare, nya rön och mycket mycket mera.

Vi på Hjärtliv skulle bli mycket glada om du som läser detta skickar in de frågor som du har gällande detta viktiga område. Jag har varit ute och utbildat på många företag och där jag alltid säger att det finns inga dåliga frågor, bara en inkompetent instruktör som inte kan svara på dem. Dina frågor kommer sedan att besvaras i kommande blogginlägg.

Som läsare kan du vilket också kommer uppskattas skicka in frågor till oss som vilket kommer att kunna besvaras i kommande blogginlägg så att fler få ta del av frågor från läsarna.

VARFÖR blogga om detta ?

Det finns bara ett riktigt svar och det är att detta är ett så livsviktigt område som inte nog kan belysas, diskuteras och lyftas fram. Om fler kunde Första Hjälpen och Hjärt-Lungräddning så skulle fler personer överleva en akut olycka eller hjärtstopp. Fanns det också fler hjärtstartare ute i samhället så skulle detta också öka överlevnaden markant. Om en hjärtstartare skulle användas inom 2-3 min skulle ca 65-75 % kunna räddas till livet.

Så följ med oss på Hjärtliv och hjälp oss sprida kunskapen inom detta livsvikta område.

VILKA vänder vi oss till ?

Vår målgrupp är till största delen företag men vi utbildar också föreningar, skolor och privatpersoner.

Vi på Hjärtliv följer Svenska HLR rådets riktlinjer vilket i sig är en kvalitetsstämpel så att du som kund kan vara säker på att du får en bra utbildning. Svenska HLR rådet rekommenderar att man minst går en utbildning varje år för att inte glömma kunskapen. Så har du eller ert företag inte haft någon utbildning på länge så är det dags att ta tag i detta. Vi på Hjärtliv hjälper mer än gärna till.

Även om vi har vårt kontor i Göteborg så har vi ett stort nätverk som vi kan använda oss av för att hålla i utbildningarna så tveka inte på att höra av er till oss..

Vad är vårt mål ?

Vårt mål med bloggen är att nå ut till så många som möjligt. Vi har som mål att nå ut till 2000 unika besökare varje månad.

HÄR HOPPAS VI PÅ DIN HJÄLP ATT SPRIDA BLOGGEN.

Dela gärna i dina sociala medier du har tillgång till……

Vi på Hjärtliv tackar för att du har tagit dig tid till att läsa vår blogg och hoppas du finner innehållet relevant. Skriv gärna om vad du vill att vi ska ta upp framöver.

MVH

Daniel Täck, Ägare och grundare av Hjärtliv.

Lämna ett svar