hjärtstartare

Du kan också vara med och rädda liv

Köp eller hyr hjärtstartare

Varje år drabbas ca 10.000 personer av plötsligt hjärtstopp och av dessa överlever bara ca 10 %. Det finns studier som visar att skulle man defibrillera ett hjärtstopp inom 3 minuter så skulle ca 70 % av personerna överleva. För varje minut som går utan att en defibrillator används så minskar chansen till överlevnad med 10 %. Det är därför det är så oerhört viktigt att sprida hjärtstartare runt om i samhället hos bland annat företag, offentliga platser, skolor, köpcentra, affärer och hos föreningar.

Att investera i att köpa en hjärtstartare kan tyckas vara en dyr inköpskostnad. Det man skall komma ihåg i sammanhanget är att många av hjärtstartarna kommer med en lång garanti på uppåt 8 år vilket gör att om man slår ut denna investeringen på 96 månader så blir inte kostnaden särskilt hög. Sedan kan man fundera på vad ett liv verkligen är värt hos tex en personal, kund eller annan person.

Vill man inte köpa en hjärtstartare så kan man istället hyra en. Vi har olika lösningar och paket för detta också. Så vi kan ta fram ett alternativ som passar just er arbetsplats.

Det som är viktigt att komma ihåg och som också är en stark rekommendation från oss är att om man köper eller hyr en hjärtstartare till arbetsplatsen att man också ser till att utbilda sin personal i Hjärt-Lungräddning och i hur man använder hjärtstartaren. 

Vi utbildar och certifierar enligt riktlinjer från Svenska HLR-rådet.

Vi på Hjärtliv säljer hjärtstartare av fabrikaten Physiocontrol Lifepak CR 2 samt Philips HS1, FRx. Dessa hjärtstartare är de vi rekommenderar då de är användarvänliga, säkra och hållbara. När det sedan är dags för elektrodbyten och batteribyten så säljer vi även detta till dessa hjärtstartare. 

Vill du veta mer kring våra hjärtstartare så tveka inte att höra av dig till oss på Hjärtliv så ser vi till att komma med ett förslag som skulle kunna passa er verksamhet och arbetsplats.   

Prisförslag på Hjärtstartare:

Vid köp eller hyra av hjärtstartare: Kontakta oss för individuell lösning och offert.

Kontakta oss