Om Hjärtliv

Välkommen till Hjärtliv.

Vilka är vi på Hjärtliv och varför ska du välja oss som samarbetspartner.

Facebook

Följ oss gärna på Facebook

LInkedin

Följs oss gärna på Linkedin

Instagram

Följ oss gärna på Instagram

OM OSS

Daniel Täck

VD / Ägare

info@hjartliv.se

0705-585886

OM HJÄRTLIV

Hjärtliv AB är din naturliga samarbetspartner när det gäller utbildning inom Första Hjälpen och Hjärt-Lungräddning. Vi erbjuder också ett brett sortiment av hjärtstartare och första hjälpen material som du snart kan hitta i vår kommande webbutik. Vi säljer bara de bästa produkterna från världens ledande aktörer så att du kan vara säker på att produkterna och tjänsterna håller högsta kvalitet.

Vi kommer inom kort även kunna erbjuda utbildning och produkter inom brandsäkerhet. Detta gör att du bara behöver ha en leverantör gällande Första Hjälpen, Hjärt-Lungräddning och brand. 

Vi på Hjärtliv AB har vårt säte i Göteborg men jobbar över hela Sverige. Vi jobbar hela tiden hårt för att du som kund skall få så bra utbildningar som möjligt. Vi på Hjärtliv utbildar efter Svenska HLR rådets senaste riktlinjer.

Samtliga våra utbildare är verksamma sjuksköterskor med erfarenhet från bland annat ambulans, akutsjukvård och kommunal sjukvård. Vi kan därför garantera en bred kompetens vilket ger lite extra krydda till våra utbildningar då vi kan ta upp exempel från verkligheten samt svara på era frågor utifrån ett verklighetsperspektiv.

Vi på Hjärtliv AB brinner för att lära ut denna livsviktiga kunskap så att fler liv kan räddas. 

Hjärtsäkra er arbetsplats. Tillsammans kan vi göra skillnad……..