Utbildning Instruktör

Bakgrund:

Har du intresse av att bli instruktör eller huvudinstruktör inom något eller några områden  gällande Hjärt-Lungräddning ? 

Vill ditt företag, sjukhus eller vårdcentral investera i att ha egna instruktörer ? Vi på Hjärtliv är huvudinstruktör inom flera områden och hjälper gärna till att utbilda utvalda personer hos er till instruktörer och huvudinstruktörer. 

Kursmaterialet till instruktörsutbildningarna skickas ut i god tid för utbildningstillfället. Vi på Hjärtliv utbildar enligt HLR-rådets gällande riktlinjer och på så sätt får ni en utbildning som står för god kvalitet.

Vi utbildar instruktörer och huvudinstruktörer inom följande områden:

  • HLR med AED 
  • Barn-HLR 
  • S-HLR Vuxen (sjukvården)
  • S-HLR Barn (sjukvården)
  • D-HLR

Kostnad:

Kostnad: Kontakta oss för offert

Våra utbildare:

Alla våra utbildare på Hjärtliv är aktiva sjuksköterskor med bakgrund från bland annat ambulans, akutsjukvård, vårdavdelning, och kommunal verksamhet. Alla våra utbildare är instruktörer enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer. På så sätt kan du som kund vara säker på att du får en utbildning med god kvalitet. 

Kontakta oss

Du kan använda kontaktformuläret nedan men det går också lika bra att kontakta oss direkt på info@hjartliv.se eller på telefon 0705-585886.